Hærløbet indsamler 150.000 DKK til DSGUs oplysningsarbejde i Ukraine

Team DSGU

Team DSGU

· 2 min read
Hærløbet indsamler 150.000 DKK til DSGUs oplysningsarbejde i Ukraine

Den 8. maj 2024 blev det årlige Hærløbet afviklet. Med alle startnumre udsolgt, deltog omkring 1000 glade motionister i enten 5 eller 10 km løb på en krævende rute i Søndermarken ved Frederiksberg Slot eller deltog i Burden Run, der bl.a. bød på roning, løft og slæb af tunge ting. Hærløbet er skabt for at sætte fokus på Danmarks veteraner, og dem var der mange af i løbet.

https://haerloebet.dk/ , https://www.facebook.com/Haerloebet , https://www.instagram.com/haerloebet/

DSGU stillede med et stærkt.

Thorbjørn var på vegne af DSGU den glade modtager af det samlede overskud på hele 150.000 kr., der blev overrakt af Nimer Ziadmanesh (Formand for Hærløbet)


Det skal pengene bruges til

Takket være den betydelige donation har vi nu igangsat DSGUs næste projekt, der har til formål at uddanne børn i alderen 4-10 år om farerne ved sprængfarlige objekter. Projektets hovedformål er at udvikle en innovativ app, der kombinerer lærdom med leg. Appen vil fungere som et interaktivt spil, hvor børn på en sjov og engagerende måde lærer, hvordan de skal forholde sig sikre, hvis de støder på farlige genstande i deres daglige omgivelser – haver, parker, legepladser, skove og marker.

Det er vores mål, at denne app vil udvide vores rækkevidde langt ud over, hvad traditionel træning kan tilbyde. For at sikre, at appen er både kulturelt og pædagogisk relevant, har vi indgået et samarbejde med et anerkendt ukrainsk firma og en ukrainsk børnepsykolog. Disse partnerskaber sikrer, at appen er skræddersyet til børns behov og forståelse, hvilket er afgørende for at sikre deres sikkerhed og tryghed.


Team DSGU

About Team DSGU

Team DSGU writes the content for the DSGU website

Du kan også støtte DSGU's arbejde

Har du lyst til at støtte DSGU's arbejde for at hjælpe Ukraine økonomisk? Vi har brug for alt den støtte vi kan få således vi kan yde en effektiv og korrekt hjælp i nærområdet.
Støt os
Copyright © 2024 DSGU. All rights reserved.